Brandklepen met mulitlamellen in XX tot XXL uitvoering

Rechthoekige Brandklep met Multilamellen

Optimale balans tussen
brandklep afmetingen & netto doorlaten

De Markage FD brandklep met multilamellen is slechts 250 mm diep en wordt geleverd zonder uitstekende klepbladen. Bovendien zijn deze klepbladen ook zeer dun (30 mm), wat resulteert in betere netto doorlaten en bijgevolg ook minder drukverliezen.

Omdat de Markage FD brandklep zich standaard in de luchtstroom van een HVAC-installatie bevindt, is dit een duidelijk voordeel.

Bekijk alle netto doorlaten hier.

Rechthoekige Brandklep met Multilamellen

Eén brandklep dekt een bereik van 200x200 tot 1000x2400 mm

De Markage FD brandklep met multilamellen is beschikbaar vanaf de kleinste afmetingen  (W200xH200) tot zeer grote afmetingen (W1000xH2400 mm).

Bekijk alle afmetingen hier.

Rechthoekige Brandklep met Multilamellen

Installatie voordelen

Zowel de minimale diepte als de (niet uitstekende) dunne klepbladen van de Markage FD bieden een aantal voordelen in de ontwerpfase en bij de installatie, bijvoorbeeld in deze specifieke situaties:

  • Installaties naast rechthoekige 90°-bochten of T-aansluitingen zonder de netto doorlaten van het aangrenzende kanaal te verstoren.

  • Installaties met een rooster aan één kant van de klep (parkeergarages, tentoonstellings- of sportfaciliteiten, grote technische ruimten…).
visualmarkage3nl

Rechthoekige Brandklep met Multilamellen

Technische Brochure

In de technische brochure vindt u alle relevante informatie over de Markage FD. Technische details over onze brandklep met multilamellen , verschillende opties, installatiehandleidingen, mogelijke mechanismen, certificaten enzovoort worden hierin uitvoerig beschreven.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

 

“Met de  Markage FD Rechthoekige Brandklep met Multilamellen met multilamellen van RFT: veiligheid gegarandeerd!”

 

Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn een innovatieve oplossing voor brandveiligheid. Deze kleppen zijn ontworpen om branden te voorkomen door het beperken van de luchtstroom in een gebouw. De kleppen zijn voorzien van een unieke multilamellen technologie die de luchtstroom beperkt en zo de verspreiding van rook en warmte beperkt. De kleppen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn getest en goedgekeurd door verschillende internationale certificeringsinstanties. De kleppen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden en bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor brandveiligheid.

 

Hoe Markage FD brandkleppen met multilamellen de brandveiligheid in gebouwen verbeteren

Brandkleppen met multilamellen zijn een effectieve manier om de brandveiligheid in gebouwen te verbeteren. Deze kleppen zijn ontworpen om te voorkomen dat rook en vuur zich verspreiden naar andere delen van het gebouw. Ze zijn ontworpen om te openen wanneer er een brand wordt gedetecteerd, waardoor de rook en het vuur worden afgesloten.

Deze kleppen zijn ontworpen met meerdere lagen, waardoor ze een betere bescherming bieden tegen rook en vuur. De lagen zijn ontworpen om te openen wanneer er een brand wordt gedetecteerd, waardoor de rook en het vuur worden afgesloten. De lagen zijn ook ontworpen om te sluiten wanneer de brand is geblust, waardoor de rook en het vuur niet meer naar andere delen van het gebouw kunnen verspreiden.

Deze kleppen zijn ook ontworpen om te voorkomen dat er schadelijke stoffen in het gebouw worden verspreid. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat schadelijke stoffen zoals rook, giftige gassen en andere stoffen worden verspreid. Deze kleppen zijn ook ontworpen om te voorkomen dat er schadelijke stoffen in het gebouw worden ingeademd.

Deze kleppen zijn een effectieve manier om de brandveiligheid in gebouwen te verbeteren. Ze zijn ontworpen om te voorkomen dat rook en vuur zich verspreiden naar andere delen van het gebouw, waardoor de brandveiligheid wordt verhoogd. Ze zijn ook ontworpen om te voorkomen dat schadelijke stoffen in het gebouw worden verspreid, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd.

Hoe Markage FD brandkleppen met multilamellen de luchtstroom in gebouwen regelen

Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn een effectieve manier om de luchtstroom in gebouwen te regelen. Deze brandkleppen zijn ontworpen om de luchtstroom te regelen door middel van een serie van meerdere lamelvormige platen die in een klep zijn geïntegreerd. Deze platen kunnen worden geregeld om de luchtstroom te verminderen of te verhogen, afhankelijk van de behoeften van het gebouw.

De Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn ontworpen om de luchtstroom te regelen door middel van een serie van meerdere lamelvormige platen die in een klep zijn geïntegreerd. Deze platen kunnen worden geregeld om de luchtstroom te verminderen of te verhogen, afhankelijk van de behoeften van het gebouw. De kleppen kunnen worden ingesteld om de luchtstroom te verminderen of te verhogen, waardoor de temperatuur in het gebouw wordt geregeld. De kleppen kunnen ook worden gebruikt om de luchtstroom te verhogen of te verminderen, afhankelijk van de behoeften van het gebouw.

De Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn een effectieve manier om de luchtstroom in gebouwen te regelen. Ze zijn ontworpen om de luchtstroom te regelen door middel van een serie van meerdere lamelvormige platen die in een klep zijn geïntegreerd. Deze platen kunnen worden geregeld om de luchtstroom te verminderen of te verhogen, afhankelijk van de behoeften van het gebouw. De kleppen zijn ook ontworpen om energie te besparen door de luchtstroom te regelen, waardoor het energieverbruik in het gebouw wordt verminderd.

In samenvatting bieden Markage FD brandkleppen met multilamellen een effectieve manier om de luchtstroom in gebouwen te regelen. Ze zijn ontworpen om de luchtstroom te regelen door middel van een serie van meerdere lamelvormige platen die in een klep zijn geïntegreerd. Deze platen kunnen worden geregeld om de luchtstroom te verminderen of te verhogen, afhankelijk van de behoeften van het gebouw. Bovendien helpen deze kleppen energie te besparen door de luchtstroom te regelen, waardoor het energieverbruik in het gebouw wordt verminderd.

Waarom Markage FD brandkleppen met multilamellen de beste keuze zijn voor brandveiligheid

Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn de beste keuze voor brandveiligheid omdat ze een hoge mate van betrouwbaarheid en prestaties bieden. Deze brandkleppen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden een uitstekende bescherming tegen brand.

De multilamellen in deze brandkleppen zorgen ervoor dat de klep zichzelf sluit bij een temperatuur van meer dan 65°C. Dit betekent dat de klep zichzelf sluit als er een brand uitbreekt, waardoor de brand wordt beperkt en de schade wordt verminderd.

Daarnaast zijn deze brandkleppen ook ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosie en andere schadelijke invloeden. Dit betekent dat de kleppen langer meegaan en een betrouwbare prestatie leveren.

Tot slot bieden deze brandkleppen ook een hoge mate van flexibiliteit. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende omgevingen en situaties, waardoor ze een uitstekende oplossing zijn voor verschillende brandveiligheidsbehoeften.

Kortom, Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn de beste keuze voor brandveiligheid omdat ze een hoge mate van betrouwbaarheid en prestaties bieden, voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en duurzaamheidseisen, en een hoge mate van flexibiliteit bieden.

Hoe Markage FD brandkleppen met multilamellen de veiligheid in gebouwen verhogen

Markage FD brandkleppen met multilamellen bieden een effectieve manier om de veiligheid in gebouwen te verhogen. Deze brandkleppen zijn ontworpen om te voorkomen dat brand zich verspreidt naar andere delen van het gebouw. De multilamellen zorgen ervoor dat de klep zichzelf sluit als er rook of warmte wordt gedetecteerd. Dit betekent dat de brand zich niet kan verspreiden naar andere delen van het gebouw. Bovendien zorgen de multilamellen ervoor dat de klep zichzelf herstelt als de brand is geblust. Dit betekent dat de klep na gebruik weer volledig functioneel is. De Markage FD brandkleppen met multilamellen bieden dus een effectieve manier om de veiligheid in gebouwen te verhogen.

Conclusie

Markage FD brandkleppen met multilamellen zijn een innovatieve oplossing voor brandveiligheid. Ze bieden een hoge mate van bescherming tegen brand, rook en giftige gassen. De kleppen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden. De kleppen zijn ook energiezuinig en bieden een hoge mate van veiligheid. Ze zijn een uitstekende keuze voor gebouwen die een hoge mate van brandveiligheid vereisen.