Brandklepen met mulitlamellen in XX tot XXL uitvoering

Markage FD
De Rechthoekige Brandklep met Multilamellen voor beperkte ruimtebehoeften

MARKAGE FD

Optimale balans tussen
brandklep afmetingen & netto doorlaten

De Markage FD brandklep met multilamellen is slechts 250 mm diep en wordt geleverd zonder uitstekende klepbladen. Bovendien zijn deze klepbladen ook zeer dun (30 mm), wat resulteert in betere netto doorlaten en bijgevolg ook minder drukverliezen.

Omdat de Markage FD brandklep zich standaard in de luchtstroom van een HVAC-installatie bevindt, is dit een duidelijk voordeel.

Bekijk alle netto doorlaten hier.

MARKAGE FD

Eén brandklep dekt een bereik van 200x200 tot 1000x2400 mm

De Markage FD brandklep met multilamellen is beschikbaar vanaf de kleinste afmetingen  (W200xH200) tot zeer grote afmetingen (W1000xH2400 mm).

Bekijk alle afmetingen hier.

MARKAGE FD

Installatie voordelen

Zowel de minimale diepte als de (niet uitstekende) dunne klepbladen van de Markage FD bieden een aantal voordelen in de ontwerpfase en bij de installatie, bijvoorbeeld in deze specifieke situaties:

  • Installaties naast rechthoekige 90°-bochten of T-aansluitingen zonder de netto doorlaten van het aangrenzende kanaal te verstoren.
  • Installaties met een rooster aan één kant van de klep (parkeergarages, tentoonstellings- of sportfaciliteiten, grote technische ruimten…).

 

visualmarkage3nl

MARKAGE FD

Technische Brochure

In de technische brochure vindt u alle relevante informatie over de Markage FD. Technische details over onze brandklep met multilamellen , verschillende opties, installatiehandleidingen, mogelijke mechanismen, certificaten enzovoort worden hierin uitvoerig beschreven.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!